Nieuw: Betaal nu achteraf bij afleveren of betaal bij ophalen (in Aalsmeer)

Zoek
Sluit dit zoekvak.
Zoek
Sluit dit zoekvak.
Voordeligste van de Benelux
Direct uit voorraad leverbaar
Meest realistische vlameffect
Gratis verzenden in de Benelux

Pak 20% extra voordeel

Wees er snel bij!

Dagen
Uren
Minuten
Seconden
Kies een type sfeerhaard
Kies een breedte
Kies een hoogte
Verwarmbare sfeerhaard?
Filter op prijs

Vragen? Wij helpen je graag

Wand sfeerhaarden

Elektrische wandhaarden: eenvoudig op te hangen

Voordelige elektrische wand sfeerhaarden koop je online bij sfeerhaardconcurrent.nl. Een wandhaard die elektrisch is brengt een rustige en ontspannen sfeer in huis. Je hangt hem op aan de wand op een plaats die jezelf kiest. De enige voorwaarde is dat er een stopcontact in de buurt is. En als je hem toch ergens anders wilt hebben, verplaats je de sfeerhaard met evenveel gemak. Ook als je verhuist, neem je hem handig mee naar je volgende adres.

Neem een kijkje in onze online showroom en laat u verrassen door de mogelijkheden.

Elektrische wand sfeerhaarden met diverse afmetingen

Een elektrische sfeerhaard hangend aan de muur is een plaatje voor het oog. Ons assortiment biedt de keuze uit verschillende afmetingen. De hoogte is van onze wandhaarden is 55 centimeter. De breedte varieert van 128cm tot 182 centimeter. Dat is dus ruim 1 meter 80 breed. De diepte van onze elektrische wand sfeerhaard is 14 centimeter. Weet jij niet welke sfeerhaard je moet kiezen? Wij helpen je graag met het maken van de juiste keuze, lees onze keuzehulp of neem contact met ons op!

Een elektrische ophang haard kan ook half verwerkt worden in de muur. Je maakt een nis in de wand – of misschien is die er al – waar de sfeerhaard dan half uitsteekt. Wanneer de elektrische hang sfeerhaard helemaal in de wand weggewerkt wordt, spreken we van een elektrische inbouw sfeerhaard. Een inbouwsfeerhaard is daarom ook uitermate geschikt voor het plaatsen onder de tv.

De voordelen van een elektrische wand sfeerhaard

Een elektrische sfeerhaard als wandmodel biedt een aantal voordelen ten opzichte van andere types, zoals flexibiliteit en eenvoudige installatie.

Eenvoudige installatie

Het ultieme voordeel van de elektrische wand sfeerhaard is het gemak waarmee je hem ophangt. Veel mensen denken dat er heel wat bij komt kijken om een elektrische wandhaard waterpas op te hangen. Niets is minder waar. Een beetje doe-het-zelver klaart de klus zonder problemen. Met de bijgeleverde beugels zit hij zo tegen de wand. Je steekt de stekker in het stopcontact en je kan meteen genieten van zijn rustgevende aanwezigheid.

Flexibiliteit van de elektrische wandhaard

Als derde voordeel noemen we de flexibiliteit van een elektrische wandhaard. Als je hem ergens hebt opgehangen, maar je wilt hem het jaar erop ergens anders ophangen, dan is dat eenvoudig te verwezenlijken. Het is nu eenmaal leuk om zo nu en dan je interieur te veranderen.

Geen saaie muren met LED wandhaarden

Met zijn geharde glas geeft de elektrische LED wandhaard een strakke en moderne uitstraling aan elke ruimte. Of je hem nu in de woonkamer, eetkamer of slaapkamer hangt; iedere kamer krijgt een hele fijne sfeer. De gekleurde vlammen maken de elektrische LED haard levensecht, maar je bedient hem makkelijk met een afstandsbediening. Kies zelf hoe je de haard in wil richten; met hout, stenen of acryl kristallen. Wissel dit af en toe af voor een hele nieuwe look! Daarnaast is LED een duurzaam alternatief voor de openhaard. Benieuwd naar onze inzichten van een elektrische haard vs een openhaard? Lees onze blog en ontdek meer!

Welke elektrische haard lijkt echt?

Alle haarden van sfeerhaardconcurrent.nl hebben levensechte vlammen. Wil je dit prachtige vlammenspel van alle kanten kunnen aanschouwen? Kies dan voor een driezijdige haard. Door het 3D-effect lijkten de vlammen nog echter.

Waarom elektrische wandhaarden kopen via de sfeerhaardconcurrent.nl?

Sfeerhaardconcurrent.nl is de goedkoopste leverancier van elektrische sfeerhaarden in de Benelux. Maar dat wil niet zeggen dat we de service en kwaliteit uit het oog verliezen. Sterker nog: onze razendsnelle bezorging, 30 dagen bedenktijd en gratis verzending zijn de trotse pijlers onder ons bedrijf. En de kwaliteit is ook gewaarborgd. Dagelijks profiteren onze klanten hiervan. Jij ook, toch? Bekijk ons assortiment en maak een keuze uit onze Majestic topmodellen.

Meer lezen over onze elektrische wand sfeerhaarden?

Filter producten

Kies een type sfeerhaard
Kies een breedte
Kies een hoogte
Filter op prijs

Vragen? Wij helpen je graag