Ondanks alle maatregelen geldt nog steeds: Op werkdagen voor 15:00 besteld de volgende dag in huis

Voordeligste van de Benelux
Direct uit voorraad leverbaar
Meest realistische vlameffect
Gratis verzenden in de Benelux
Kies een type sfeerhaard
Kies een maat
Filter op prijs

Elektrische wandhaarden: eenvoudig op te hangen

Voordelige elektrische wand sfeerhaarden koop je online bij sfeerhaardconcurrent.nl. Een wandhaard die elektrisch is brengt een rustige en ontspannen sfeer in huis. Je hangt hem op aan de wand op een plaats die jezelf kiest. De enige voorwaarde is dat er een stopcontact in de buurt is. En als je hem toch ergens anders wilt hebben, verplaats je de sfeerhaard met evenveel gemak. Ook als je verhuist, neem je hem handig mee naar je volgende adres.

Neem een kijkje in onze online showroom en laat u verrassen door de mogelijkheden.

Elektrische wand sfeerhaarden met diverse afmetingen

Een elektrische sfeerhaard hangend aan de muur is een plaatje voor het oog. Ons assortiment biedt de keuze uit verschillende afmetingen. De hoogte is altijd 320, 500 of 5550 millimeter. De breedte varieert van 1060 tot 1800 millimeter. Dat is dus 1 meter 80 breed. De diepte die je hierbij kan kiezen gaat van 140 tot 330 millimeter. Een wand sfeerhaard die 33 centimeter uitsteekt zal niet veel hinder veroorzaken in je huishouden. Een ondiepe haard van 14 centimeter zou je met een levend schilderij kunnen vergelijken.

Een elektrische ophang haard kan ook half verwerkt worden in de muur. Je maakt een nis in de wand – of misschien is die er al – waar de sfeerhaard dan half uitsteekt. Wanneer de elektrische hang sfeerhaard helemaal in de wand weggewerkt wordt, spreken we van een elektrische inbouw sfeerhaard.

De voordelen van een elektrische wand sfeerhaard

Een elektrische sfeerhaard als wandmodel biedt een aantal voordelen ten opzichte van andere types, zoals flexibiliteit en eenvoudige installatie.

Eenvoudige installatie

Het ultieme voordeel van de elektrische wand sfeerhaard is het gemak waarmee je hem ophangt. Veel mensen denken dat er heel wat bij komt kijken om een elektrische wandhaard waterpas op te hangen. Niets is minder waar. Een beetje doe-het-zelver klaart de klus zonder problemen. Met de bijgeleverde beugels zit hij zo tegen de wand. Je steekt de stekker in het stopcontact en je kan meteen genieten van zijn rustgevende aanwezigheid.

Flexibiliteit van de elektrische wandhaard

Als derde voordeel noemen we de flexibiliteit van een elektrische wandhaard. Als je hem ergens hebt opgehangen, maar je wilt hem het jaar erop ergens anders ophangen, dan is dat eenvoudig te verwezenlijken. Het is nu eenmaal leuk om zo nu en dan je interieur te veranderen.

Waarom elektrische wandhaarden kopen via de sfeerhaardconcurrent.nl?

Sfeerhaardconcurrent.nl is de goedkoopste leverancier van elektrische sfeerhaarden in de Benelux. Maar dat wil niet zeggen dat we de service en kwaliteit uit het oog verliezen. Sterker nog: onze razendsnelle bezorging, 30 dagen bedenktijd en gratis verzending zijn de trotse pijlers onder ons bedrijf. En de kwaliteit is ook gewaarborgd. Dagelijks profiteren onze klanten hiervan. Jij ook, toch? Bekijk ons assortiment en maak een keuze uit onze topmodellen.

Meer lezen over onze elektrische wand sfeerhaarden?

Filter producten