Nieuw: Betaal nu achteraf bij afleveren of betaal bij ophalen (in Aalsmeer)

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Voordeligste van de Benelux
Direct uit voorraad leverbaar
Meest realistische vlameffect
Gratis verzenden in de Benelux

Pak 20% extra voordeel

Wees er snel bij!

Dagen
Uren
Minuten
Seconden
Kies een type sfeerhaard
Kies een breedte
Kies een hoogte
Verwarmbare sfeerhaard?
Filter op prijs

Vragen? Wij helpen je graag

Inbouw sfeerhaarden met verwarming

Elektrische inbouwhaard met verwarming

Elektrische inbouw sfeerhaarden geven een echte boost aan je interieur. Een eyecatcher die de ruimte vult met sfeer en warmte. En het fijne van een inbouwhaard is dat je hem inbouwt in een muur. Daardoor neemt hij niet veel ruimte in en past hij dus in principe in elke kamer. Doordat onze sfeerhaarden nu ook beschikbaar zijn met een verwarmingselement, bieden ze ook het comfort van een echte open haard.

Waar komt de warmte uit de sfeerhaard?

De warmte in een elektrische sfeerhaard wordt gegenereerd door het verwarmingselement dat in de haard is ingebouwd. De warmte wordt vervolgens afgegeven aan de omgeving door middel van convectie en/of stralingswarmte. Convectie verwijst naar de circulatie van warme lucht, waarbij de opgewarmde lucht uit de haard stijgt en zich verspreidt in de ruimte. Stralingswarmte is de directe afgifte van warmte-energie door de haard naar de objecten en mensen in de directe omgeving.

Voordelige elektrische inbouwhaard met warmte

Een elektrische haard kan in vergelijking met een open haard verschillende voordelen bieden. Voor sommige mensen is het simpelweg niet mogelijk om een echte open haard in het huis te plaatsen.  Bijvoorbeeld door een stookverbod, door het gebrek aan mogelijkheid voor het maken van een schacht of vanwege gezondheidsredenen. Daarom is een elektrische haard met verwarming een perfect alternatief voor de echte open haard. Doordat we direct uit voorraad leveren, zijn ze ook nog eens scherp geprijsd. Daarbij betaal je geen verzendkosten binnen de Benelux!

De eigenschappen van onze inbouw sfeerhaard met warmte

Een elektrische inbouwhaard is bijna niet te onderscheiden van een echte haard. Bepaal zelf welke kleuren of accessoires je kiest voor een sfeerhaard die precies voldoet aan jouw eisen. Bepaal zelf welke kleur je de vlammen geeft; meer rood of juist meer blauw? Ook kies je zelf het decoratiemateriaal waar de vlammen uit komen. Ga je voor keramische stenen of toch voor sierhout? Doordat er ook daadwerkelijk warmte van de haard komt, krijg je helemaal het gevoel dat er een echte open haard aan staat.  De sfeerhaard is in te stellen in twee standen; hoog of laag. Dit bepaalt de hoeveelheid warmte die van de haard af komt. De inbouw sfeerhaard met verwarming is ideaal om de ruimte elektrisch te verwarmen!

Moet je een rooster plaatsen voor aanvoer van verse lucht?

Een rooster is niet nodig. Je hoeft de stekker van de sfeerhaard alleen in het stopcontact te stoppen en hij doet het!

De voordelen van een elektrische inbouwhaard die warmte afgeeft

De elektrische inbouw sfeerhaard heeft veel voordelen. Zo zijn de haarden bijvoorbeeld beschikbaar in een aantal verschillende afmetingen. Daardoor is er voor ieder huis een geschikte inbouwhaard te vinden. Daarnaast stoot een elektrische inbouwhaard geen schadelijke stoffen uit. Dat is beter voor het milieu, maar ook voor je eigen gezondheid. Nog een groot voordeel is het weinige onderhoud. Af en toe het stof verwijderen is genoeg om de haard mooi te houden!

Ons assortiment inbouwhaarden met verwarming

Ons assortiment inbouwhaarden met verwarming, bestaande uit de Mayor modellen, is erg ruim. Daardoor is er altijd een geschikte haard voor jouw kamer te vinden. Of je hem nu in de slaapkamer of in de woonkamer wilt hebben; de verschillende afmetingen maken het mogelijk!

Waarom een inbouw sfeerhaard met warmte kopen via sfeerhaardconcurrent.nl?

De inbouw sfeerhaarden met warmte bestel je snel en eenvoudig via sfeerhaardconcurrent.nl. We leveren de haarden met warmte uit voorraad, waardoor je hem inbouwt waar je maar wilt. Wist je dat je alleen een stopcontact nodig hebt om de haard aan te sluiten? Hang hem op waar je wilt, zonder veel moeite. Ben je op zoek naar een elektrische sfeerhaard zonder verwarmingselement? Kijk ook eens bij de inbouwsfeerhaarden zonder verwarming en de wand sfeerhaarden. Deze geven je dezelfde sfeer als een echte open haard met zich meebrengt, maar dan zonder het verwarmingselement.

Meer lezen over onze sfeerhaarden?

Filter producten

Kies een type sfeerhaard
Kies een breedte
Kies een hoogte
Filter op prijs

Vragen? Wij helpen je graag