Nieuw: Betaal nu achteraf bij afleveren of betaal bij ophalen (in Aalsmeer)

Zoek
Sluit dit zoekvak.
Zoek
Sluit dit zoekvak.
Voordeligste van de Benelux
Direct uit voorraad leverbaar
Meest realistische vlameffect
Gratis verzenden in de Benelux

Accessoires voor een sfeerhaard

Inhoud

Elektrische sfeerhaard stylen

Accessoires voor een elektrische sfeerhaard kunnen een geweldige manier zijn om de esthetische uitstraling van je haard te verbeteren en de sfeer in je kamer te verhogen. Elektrische sfeerhaarden zijn ideaal voor mensen die op zoek zijn naar de gezelligheid van een traditionele open haard zonder de noodzaak van een rookkanaal of schoorsteen. Met de juiste accessoires kun je je elektrische haard transformeren tot een prachtige blikvanger die een warme en uitnodigende sfeer uitstraalt. Van decoratieve stukken zoals houtblokken en stenen tot praktische items zoals schermen en afstandsbedieningen, er zijn talloze accessoires beschikbaar om je haard de perfecte uitstraling te geven.

Sfeerhaard accessoires om de haard helemaal jouw stijl te maken

Een elektrische sfeerhaard is een leuk accessoire voor iedere ruimte. Doordat je geen rekening hoeft te houden met brandveiligheid, kan je hem in elke gewenste ruimte ophangen. Zo staat een elektrische haard prachtig in de woonkamer, maar ook in de slaapkamer. Kies bijvoorbeeld voor een elektrische haard met warmte voor een extra gezellige sfeer. Je hebt de keuze tussen een driezijdige sfeerhaard, een inbouwhaard of een wandhaard. Met de juiste accessoires maak je de haard helemaal naar je zin!

Welke accessoires zijn er?

Er zijn een aantal accessoires voor een elektrische sfeerhaard waarmee jij de haard helemaal naar je zin maakt. Hij hangt tenslotte vaak op een prominente plek aan de muur, dus je wilt er zeker van zijn dat hij goed bij je stijl past.

Sierstenen

Je kunt zelf kiezen wat voor soort decoratie je in de sfeerhaard wilt hebben. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor witte grindstenen of acryl kristallen. Witte grindstenen en acryl kristallen zijn populaire accessoires voor een elektrische sfeerhaard. Deze decoratieve stukken zijn ontworpen om het uiterlijk van een echte open haard na te bootsen en de sfeer in je kamer te verhogen. Witte grindstenen hebben een klassieke uitstraling en kunnen een mooie toevoeging zijn aan een minimalistisch of modern interieur. Acryl kristallen bieden een meer glamoureuze uitstraling en zorgen voor een mooie glinstering wanneer het licht van de haard erop valt. Beide accessoires zijn gemakkelijk te plaatsen en zijn een geweldige manier om je elektrische haard te personaliseren en te verfraaien.

Houtblokken

Houtblokken zijn een populaire accessoire voor een elektrische sfeerhaard. Deze decoratieve stukken bootsen het uiterlijk van echte houtblokken na en geven je haard een rustieke uitstraling. Hoewel elektrische sfeerhaarden geen echt vuur hebben, kunnen houtblokken helpen om het uiterlijk van een traditionele open haard na te bootsen. Sommige houtblokken zijn gemaakt van keramiek of beton, terwijl andere zijn gemaakt van hoogwaardig kunststof. Het is belangrijk om de juiste grootte en vorm te kiezen die bij je haard past om de meest realistische uitstraling te creëren. Met houtblokken als accessoire voor je elektrische sfeerhaard kun je een gezellige sfeer creëren en genieten van het uiterlijk van een echte open haard zonder het onderhoud.

Tips voor het stylen van je sfeerhaard

Als het gaat om het stylen van je sfeerhaard, zijn er talloze manieren om de uitstraling van je haard te verbeteren en een gezellige sfeer te creëren. Allereerst is het belangrijk om te bepalen welke uitstraling je wilt bereiken en welke accessoires daar het beste bij passen. Voor een rustieke uitstraling kunnen houtblokken en stenen een goede keuze zijn, terwijl voor een meer moderne uitstraling acryl kristallen en metalen accessoires een betere keuze kunnen zijn. Vergeet niet om de kleuren en texturen van de accessoires af te stemmen op de rest van je interieur. Het is ook belangrijk om de accessoires op de juiste manier te plaatsen en te groeperen om een samenhangende en aantrekkelijke uitstraling te creëren. Door te experimenteren met verschillende accessoires en opstellingen, kun je de perfecte look creëren voor je sfeerhaard en de sfeer van je kamer verbeteren.

Bekijk onze sfeerhaard modellen

3 zijdige sfeerhaard met verwarming
Inbouw sfeerhaard met verwarming
Elektrische inbouw sfeerhaard Royal 128cm
Elektrische inbouw sfeerhaard
Wand sfeerhaard Majestic vlammenspel
Electrische wand sfeerhaard