Nieuw: Betaal nu achteraf bij afleveren of betaal bij ophalen (in Aalsmeer)

Zoek
Sluit dit zoekvak.
Zoek
Sluit dit zoekvak.
Voordeligste van de Benelux
Direct uit voorraad leverbaar
Meest realistische vlameffect
Gratis verzenden in de Benelux

Pak 20% extra voordeel

Wees er snel bij!

Dagen
Uren
Minuten
Seconden
Kies een type sfeerhaard
Kies een breedte
Kies een hoogte
Verwarmbare sfeerhaard?
Filter op prijs

Vragen? Wij helpen je graag

3 zijdige sfeerhaarden met verwarming

Elektrische 3-zijdige haard met verwarming

3-zijdige elektrische sfeerhaarden zijn een echte blikvanger in iedere kamer. Je kunt ze inbouwen, waardoor ze niet veel ruimte in je kamer innemen. Door de drie zijdes, kun je vanuit alle hoeken het vlammenspel aanschouwen. Door te kiezen voor de 3-zijdige haard met een verwarmingselement zit je er altijd warmpjes bij.

Kan een driezijdige sfeerhaard volledig worden ingebouwd?

Nee, een driezijdige sfeerhaard is juist bedoeld om vanaf alle kanten te kunnen zien. Kies voor een inbouw haard als je graag de sfeerhaard in de muur ingebouwd wilt hebben. De haard kan wel in een uitsparing geplaatst worden.

Voordelige 3-zijdige haard met warmte

Een open haard brengt veel extra sfeer met zich mee, maar soms is het niet mogelijk om een echte open haard in je huis te nemen. Daarom is een elektrische sfeerhaard een goed alternatief. De 3-zijdige sfeerhaard plaats je eenvoudig in iedere woon- of slaapkamer. Doordat er geen partij tussen zit, leveren wij de sfeerhaarden voordelig bij je thuis. Wist je dat je geen verzendkosten betaalt binnen de Benelux?

Kun je een elektrische haard als bijverwarming gebruiken?

Zeker, deze elektrische haard geeft warmte af. Daarnaast kan je de warmteafgifte instellen. Deze sfeerhaard is daarom niet alleen mooi maar ook praktisch om je ruimte net iets aangenamer te maken. 

De eigenschappen van onze 3-zijdige sfeerhaarden met warmte

De 3-zijdige sfeerhaarden met verwarming zijn voorzien van vlammen die net echt lijken. Kies zelf welke kleur je de vlammen wilt hebben. Bepaal ook zelf welk decoratie materiaal je in de haard wilt hebben; keramische stenen of sierhout. Aan onze nieuwste sfeerhaarden hebben we nu ook het verwarmende element toegevoegd. Zo voel je ook echt de warmte die van het ‘vuur’ afkomt. De sfeerhaard is in te stellen in twee standen; hoog of laag. Dit bepaalt de hoeveelheid warmte die van de haard af komt. De 3-zijdige Magnific sfeerhaard met verwarming is ideaal om de ruimte elektrisch te verwarmen!

De voordelen van een 3-zijdige haard met verwarming

Het grote voordeel van de 3-zijdige sfeerhaarden met verwarming zijn de vele afmetingen waarin de haarden komen. Zo is er altijd een haard die in jouw kamer past. En wist je dat je alleen een stopcontact nodig hebt om hem aan te sluiten? Daarnaast stoot de elektrische haard geen schadelijke CO2 uit, wat beter is voor zowel het milieu als voor je gezondheid. Een deel van de fijnstof van een open haard komt namelijk ook in de kamer terecht. Met een elektrische sfeerhaard heb je dat niet. Een laatste voordeel is het weinige onderhoud. Af en toe een doekje tegen het stof is voldoende!

Ontdek de talloze voordelen van een elektrische sfeerhaard: perfecte pasvorm, milieuvriendelijkheid en moeiteloos onderhoud, allemaal met een simpel stopcontact!

Waarom een 3-zijdige sfeerhaard met warmte kopen via sfeerhaardconcurrent.nl?

De 3-zijdige sfeerhaard met warmte bestel je snel en eenvoudig via sfeerhaardconcurrent.nl. Doordat we leveren uit voorraad, zorgen we ervoor dat je je bestelling snel en netjes in huis hebt. Daarna hoef je de haard alleen maar in te bouwen in je cinewall en je kunt al genieten van je nieuwe interieurstuk. Ben je op zoek naar een ander soort sfeerhaard en is verwarming niet nodig? Kijk ook eens bij de inbouw sfeerhaarden zonder verwarming en de wand sfeerhaarden zonder verwarmingselement. Deze geven je dezelfde sfeer als een echte open haard met zich meebrengt, maar dan zonder het verwarmingselement. Bij sfeerhaardconcurrent.nl ben je aan het juiste adres voor de mooiste sfeerhaarden met en zonder verwarming! Door de snelle service en het grote aanbod heb je in no time je eigen luxe, maar betaalbare, sfeerhaard bij je in huis.

Meer lezen over onze sfeerhaarden?

Filter producten

Kies een type sfeerhaard
Kies een breedte
Kies een hoogte
Filter op prijs

Vragen? Wij helpen je graag