Nieuw: Betaal nu achteraf bij afleveren of betaal bij ophalen (in Aalsmeer)

Zoek
Sluit dit zoekvak.
Zoek
Sluit dit zoekvak.
Voordeligste van de Benelux
Direct uit voorraad leverbaar
Meest realistische vlameffect
Gratis verzenden in de Benelux

Welke elektrische haard past bij mij?

Inhoud
Sfeerhaard Concurrent vlammenspel gecombineerd

Hoe heerlijk is het om ‘s avonds op de bank bij een knisperend haardvuur te zitten? Nu heeft een echte open haard echter wel een aantal nadelen. Daarom is een elektrische sfeerhaard een goed alternatief! Maar welke haard past bij jouw eisen en wensen? Er zijn veel verschillende opties waar je uit kunt kiezen bij de aanschaf van een elektrische haard. Wij leggen je uit waar je op moet letten bij het uitzoeken van jouw perfecte sfeerhaard!

Kies een elektrische sfeerhaard die bij je past

Wil je graag een grote haard of liever een kleinere? Er zijn veel verschillende soorten en maten elektrische sfeerhaarden te vinden. Bedenk in welke ruimte je de haard graag wil ophangen en bepaal hoe groot de haard dan mag zijn. Wist je dat je het uiterlijk van de haarden helemaal zelf aan kunt passen? Het glas koppel je eenvoudig los waardoor je de binnenkant helemaal inricht zoals jij dat wilt! Zo heb je altijd een elektrische sfeerhaard die echt bij je past.

Past een elektrische sfeerhaard in mijn woning?

Doordat de elektrische sfeerhaarden in veel verschillende afmetingen komen, is er voor iedere ruimte een geschikt formaat te vinden. Daarbij heb je geen ruimte nodig voor de afvoer, want de elektrische haard stoot niks uit. Je hebt enkel een stopcontact nodig om de haard mee aan te zetten. Wil je je interieur veranderen? Dat is geen probleem; je hangt een wandhaard eenvoudig op een andere plek!

In welke ruimte komt de elektrische sfeerhaard te hangen?

Ook als je maar een beperkte ruimte hebt, kun je prima een elektrische sfeerhaard verwerken in je interieur. Denk bijvoorbeeld aan een wand sfeerhaard. Deze hoef je niet in te bouwen en verplaats je eenvoudig als je hem toch ergens anders wil hebben. Als je een grotere ruimte hebt, is een driezijdige sfeerhaard een mooie aanvulling op je interieur. Doordat je bij dit type sfeerhaard de vlammen van alle kanten kunt zien, oogt de haard heel chique.

Wil je de elektrische sfeerhaard inbouwen?

Naast het ophangen aan de muur, is het inbouwen van een sfeerhaard ook mogelijk. Als je al een nis hebt doordat je bijvoorbeeld een echte open haard gehad hebt, kan je daar heel mooi een inbouw sfeerhaard in kwijt. Niet alleen het inbouwen in een nis is een optie; er zijn nog heel veel verschillende mogelijkheden om een sfeerhaard in te bouwen. Zo plaats je bijvoorbeeld een driezijdige sfeerhaard in een koof of je werkt de sfeerhaard weg in een rechte wand. De vele opties geven je veel ruimte voor het kiezen van de haard die precies past in jouw interieur.

Wil je de elektrische sfeerhaard combineren met een TV meubel?

Een andere optie is het combineren van een elektrische sfeerhaard met een TV meubel. Dit is ook een manier om een inbouw sfeerhaard mooi weg te werken in je woon- of slaapkamer. Als je de televisie en sfeerhaard combineert in de muur noemen we dat een cinewall. Doordat een elektrische haard geen afvoerkanaal en ventilatie nodig heeft, is het met dit type sfeerhaard heel eenvoudig om zo’n bioscoop wand te maken. Met een cinewall geef jij je huis een extra luxe uitstraling!

Wat is het budget voor de sfeerhaard?

De sfeerhaarden van Sfeerhaardconcurrent.nl komen in veel verschillende prijsklassen, maar zijn altijd voordelig. Daarom is er voor ieder budget een geschikte haard te vinden. Hoe groter de haarden, hoe duurder ze zijn. Bedenk voor jezelf hoe groot je budget is en kies daar een passende haard bij!

Sfeerhaard Concurrent heeft altijd een sfeerhaard die bij je past!

De vele opties in prijs, afmeting en model zorgen ervoor dat voor elk interieur een passende elektrische haard te vinden is. Of je nu je woonkamer of je slaapkamer een make over geeft; een elektrische sfeerhaard is een prachtige toevoeging aan elke ruimte! Heb je meer informatie nodig over de elektrische haarden of wil je graag advies? Schroom niet om contact met ons op te nemen. We helpen je graag met het uitzoeken van jouw ideale sfeerhaard.

Tv-kast met sfeerhaard

Voor de enthousiaste vuurliefhebber die ook geniet van een hele avond televisie kijken, biedt een tv-kast met een elektrische haard de ideale oplossing. Hiermee wordt

Read More »

Bekijk onze modellen

Elektrische inbouw sfeerhaard Grande 106cm
Grande
Elektrische inbouw sfeerhaard Royal 183cm
Royal
Elektrische wand sfeerhaard Majestic 182cm
Majestic
Mayor