Nieuw: Betaal nu achteraf bij afleveren of betaal bij ophalen (in Aalsmeer)

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Voordeligste van de Benelux
Direct uit voorraad leverbaar
Meest realistische vlameffect
Gratis verzenden in de Benelux

Pak 20% extra voordeel

Wees er snel bij!

Dagen
Uren
Minuten
Seconden
Kies een type sfeerhaard
Kies een breedte
Kies een hoogte
Verwarmbare sfeerhaard?
Filter op prijs

Vragen? Wij helpen je graag

Elektrische haarden met verwarming

Elektrische haard met verwarming als alternatief op open haard

Als je op zoek bent naar wat meer sfeer en luxe in je woonkamer, is een open haard een goede toevoeging aan je huis. Helaas kunnen veel mensen niet genieten van een echte open haard, doordat er bijvoorbeeld een stookverbod geldt, er geen mogelijkheid voor het aanleggen van een schacht is of wegens gezondheidsredenen. Gelukkig is een elektrische sfeerhaard een heel goed alternatief voor een echte open haard. Onze elektrische sfeerhaarden zijn nu ook te koop met een verwarmingselement.

Kun je je huis elektrisch verwarmen met een sfeerhaard?

Ja, je kunt je huis elektrisch verwarmen met een sfeerhaard. Maar houd er rekening mee dat, als je grote ruimte hebt, nog een extra warmtebron nodig hebt om de volledige warmte snel op temperatuur te krijgen.

Voordelige elektrische haard met warmte

Een elektrische haard, die ook een verwarmingselement heeft, lijkt nog meer op een echte open haard. Het levensechte vlammenspel doet zeker niet onder voor de echte vlammen van een open haard. En de warmte die van de haard af komt, zorgt ervoor dat het nog realistischer oogt en voelt. Zo geeft een elektrische haard dezelfde sfeer af als een echte open haard. De sfeerhaarden van sfeerhaardconcurrent.nl zijn scherp geprijsd en je betaalt binnen de Benelux geen verzendkosten!

De eigenschappen van onze elektrische sfeerhaarden met verwarming

De sfeerhaarden zijn voorzien van een optie waarmee je kan kiezen tussen verschillende kleuren vlammen. Als je meer van rood houdt, dan voeg je meer rood toe. Ook de decoratie onder de vlammen kies je zelf uit. Bepaal zelf of je graag met keramische stenen of sierhout werkt. De sfeerhaard is in te stellen in twee standen; hoog of laag. Dit bepaalt de hoeveelheid warmte die van de haard af komt. De elektrische sfeerhaard met verwarming is ideaal om de ruimte elektrisch te verwarmen!

Hoe warm wordt een elektrische sfeerhaard?

De elektrische sfeerhaard heeft twee standen (laag en hoog). Stel de thermostaat in op de gewenste temperatuur. Alle elektrische haarden met verwarmingselement beschikken over temperatuur beveiliging om oververhitting te voorkomen.

Heeft een elektrische haard een afvoer nodig?

Nee, een elektrische sfeerhaard heeft geen afvoer nodig, omdat er ook geen brandbaar middel aan te pas komt.

De voordelen van een elektrische sfeerhaard met verwarming

Een elektrische sfeerhaard heeft heel veel voordelen ten opzichte van een open haard. Zo is het brandgevaar natuurlijk aanzienlijk minder dan bij een echte open haard. Doordat er niet gewerkt wordt met echt vuur en vlammen, is de haard niet gevaarlijk voor kinderen en dieren. Ook stoot de elektrische haard geen vervuilende CO2 uit. Dat is niet alleen beter voor het milieu, maar ook voor je eigen gezondheid. Bij een open haard komt er namelijk ook een hoeveelheid fijnstof in de kamer. Bij een sfeerhaard gebeurt dit niet. Daarnaast hang je een elektrische sfeerhaard op waar je wilt. Het enige dat je nodig hebt, is een stopcontact waar je de sfeerhaard inplugt. Onze sfeerhaarden met verwarming zijn beschikbaar in 3-zijdige sfeerhaarden met verwarming en inbouw sfeerhaarden met verwarming. Bekijk de volgende modellen: Mayor, Magnific.

Waarom een sfeerhaard met warmte kopen via sfeerhaardconcurrent.nl?

Een sfeerhaard met warmte geeft je huis net dat beetje extra gezelligheid dat je zoekt. Zeker door het verwarmende element brengt de sfeerhaard een hoop sfeer en warmte met zich mee. Doordat we uit voorraad leveren, heb je je bestelde haard snel in huis. Ben je op zoek naar een ander soort elektrische sfeerhaard, zonder verwarmingselement? Kijk ook eens bij de inbouw sfeerhaarden zonder verwarming en de wand sfeerhaarden zonder verwarmingselement. Deze geven je dezelfde sfeer als een echte open haard met zich meebrengt, maar dan zonder het verwarmingselement. Bij sfeerhaardconcurrent.nl koop je de mooiste sfeerhaarden met en zonder verwarming! Door de snelle service en het grote aanbod heb je voor je het weet je eigen luxe, maar betaalbare, sfeerhaard bij je in huis.

Meer weten over onze elektrische sfeerhaarden met verwarming?

Filter producten

Kies een type sfeerhaard
Kies een breedte
Kies een hoogte
Filter op prijs

Vragen? Wij helpen je graag