Nieuw: Betaal nu achteraf bij afleveren of betaal bij ophalen (in Aalsmeer)

Zoek
Sluit dit zoekvak.
Zoek
Sluit dit zoekvak.
Voordeligste van de Benelux
Direct uit voorraad leverbaar
Meest realistische vlameffect
Gratis verzenden in de Benelux

Upgrade je slaapkamer met een sfeerhaard

Inhoud
Inbouw sfeerhaard Grande vlammenspel

Je slaapkamer is een plek waar je lekker moet kunnen ontspannen. Je brengt er namelijk heel wat uurtjes door. Niet alleen slaap je er elke avond, je slaapkamer is ook de plek om even heerlijk te relaxen met een goed boek. Daarom is het belangrijk dat je je slaapkamer lekker veel sfeer geeft. Maar hoe doe je dat eigenlijk? Wij geven je tips over het aankleden van je slaapkamer met een elektrische haard.

Een elektrische haard voor meer sfeer

Er zijn heel veel manieren waarmee je je slaapkamer een sfeervolle upgrade kunt geven. Denk aan het gebruik van warme kleuren, het neerzetten van gezellige accessoires en het aansluiten van meerdere lichtpunten. Maar heb je er wel eens aan gedacht om een groter accessoire in je slaapkamer neer te zetten of op te hangen? Een sfeerhaard is daar heel geschikt voor. Je hangt hem op en je hebt er geen omkijken meer naar. Een elektrische haard heeft namelijk geen onderhoud nodig. Wist je dat we ook sfeerhaarden met warmte hebben? Zo geniet je niet alleen van het levensechte vlammenspel, maar ook van heerlijke warmte die je slaapkamer vult.

Kan een elektrische haard in je slaapkamer?

Zeker weten! Een elektrische haard stoot geen schadelijke stoffen uit. Hierdoor is het veilig om een elektrische sfeerhaard in je slaapkamer op te hangen. Doordat de haard niks uitstoot, is er ook geen schoorsteen of schacht nodig. Het enige dat je nodig hebt, is een stopcontact. Hang de haard op waar je maar wilt. Ook in kleinere kamers is een sfeerhaard een hele goede optie voor wat extra sfeer. Ze komen namelijk in veel verschillende maten.

Duurzaam alternatief

Een elektrische sfeerhaard is niet alleen een veilig alternatief voor een echte open haard, maar ook een duurzame. Dit komt doordat een elektrische haard geen stikstof uitstoot. Echte open haarden zullen daardoor in de toekomst verboden worden. Wil je weten hoeveel een elektrische haard verbruikt? Lees dan ons blog over het verbruik van elektrische sfeerhaarden en check het energietarief bij je leverancier.

Veel verschillende opties in sfeerhaarden voor de slaapkamer

Voor iedere slaapkamer is er een geschikte haard te vinden. Voor een kleine kamer zijn een inbouw sfeerhaard of een wand sfeerhaard goede opties. Ze nemen niet veel ruimte in beslag. Heb je een grotere slaapkamer? Dan is een driezijdige haard een mooie eyecatcher.

 

Bekijk onze sfeerhaard modellen

3 zijdige sfeerhaard met verwarming
Inbouw sfeerhaard met verwarming
Elektrische inbouw sfeerhaard Royal 128cm
Elektrische inbouw sfeerhaard
Wand sfeerhaard Majestic vlammenspel
Electrische wand sfeerhaard