Nieuw: Betaal nu achteraf bij afleveren of betaal bij ophalen (in Aalsmeer)

Zoek
Sluit dit zoekvak.
Zoek
Sluit dit zoekvak.
Voordeligste van de Benelux
Direct uit voorraad leverbaar
Meest realistische vlameffect
Gratis verzenden in de Benelux

Alles over de cinewall

Inhoud
Impressie foto inbouwhaard

Wat is een cinewall?

Wanneer je de televisie in een wand in bouwt, spreken we van een cinewall. Het wordt ook wel een bioscoopwand genoemd. Als je cinewall combineert met een elektrische sfeerhaard, is dat nog mooier. Je geniet op hetzelfde moment van een onderhoudend programma op tv en het realistische vlammenspel van de sfeerhaard. De elektrische haard leent zich er perfect voor de cinewall. Hij is relatief licht en heeft geen afvoerkanaal of ventilatie nodig. Je plaatst hem daardoor eenvoudig in een uitsparing in de wand. Het materiaal dat je ervoor gebruikt kunnen diverse soorten hout, mdf of gipsplaat zijn. De final touch voeg je toe door de wand te stucen of te schilderen op een manier afgestemd op het bestaande interieur. Verrijkt een cinewall binnenkort ook jouw woon- of slaapkamer?

De cinewall met haard als populaire designtopper

De luxe uitstraling van een cinewall trekt veel mensen aan. Dichterbij het bioscoopgevoel in eigen huis kom je niet. Een cinewall is in feite een perfect gestylde voorzetwand. Tv-kast, snoeren en kabels zijn helemaal weggewerkt in de wand. Gecombineerd met een sfeerhaard, geeft dat een compleet, strak design. Een cinewall met haard is helemaal in lijn met de laatste technologische ontwikkelingen. Televisies zijn platter en luxer geworden. En sfeerhaarden kun je ook overal kwijt tegenwoordig. Bovendien zijn zowel sfeerhaarden als televisies apparaten om je bij te ontspannen en om plezier aan te beleven. Daarom is de cinewall met sfeerhaard samen hoe dan ook de perfecte match in uw woonkamer.

Waaruit bestaat een cinewall?

De cinewall bestaat uit verschillende onderdelen. Je begint met het plaatsen van de basisset. Deze bevestig je tegen de muur aan. Dit noem je de fundering van de cinewall. Daar tegenaan komt het decoratieve gedeelte. Dit is helemaal naar je eigen smaak in te vullen. Als je een beetje gewend bent te klussen is het geen onmogelijke taak om zelf een tv-wand met haard te maken. Wij willen niet zeggen dat een cinewall zelf maken heel makkelijk is, maar het is zeker te doen. Als je het serieus wilt aanpakken, vind je op internet zeer uitgebreide bouwtekeningen. Daar staan ook de gereedschappen op vermeld die je nodig hebt.

De afmetingen van de tv wand met haard

Uit oogpunt van design is het verstandig om de televisie boven te plaatsen en de sfeerhaard onder. Het is een gek gezicht als het andersom is want dan is het net of de vlammen in de lucht zweven, wat niet realistisch aanvoelt. Een andere ding waar je je echt aan moet houden is dat de haard breder moet zijn dan de televisie. Grote televisies zijn in de mode dus in dat geval is een flinke sfeerhaard ook een must. De breedste elektrische inbouw sfeerhaard in ons assortiment is 1 meter 80. Het is in ieder geval wel goed om bij het kopen van de sfeerhaard ook de afmetingen van de televisie in je hoofd te hebben. Of opgeslagen op je smartphone natuurlijk. Een ander punt van aandacht is de grootte van de cinewall ten opzichte van de rest van het interieur. Je wilt niet dat je zorgvuldig opgebouwde kamer ontwerp uit balans raakt.

Wat kost een cinewall met sfeerhaard?

Als je een cinewall met sfeerhaard wilt kopen, wil je natuurlijk een cinewall die goedkoop is, relatief gezien. Maar een cinewall financieel begroten is lastig vanaf deze plaats. Een elektrische sfeerhaard is goedkoop aan te schaffen bij Sfeerhaardconcurrent.nl. En voor een televisies zijn de prijzen zeer uiteenlopend. Daarbij komen nog de kosten van het materiaal dat je gebruikt. Dat is weer afhankelijk van de afmetingen van je cinewall. Verder kun je het zo uitgebreid maken als je zelf wilt. Een soundbar? Ja, doe maar. Plankjes voor boeken of decoratie? Ja, doe maar. Inbouwspeakers voor de audio-optie, het geluid van knappend haardvuur? Doe maar in mijn mandje! Zo ben je snel duurder uit dan je misschien van tevoren had ingeschat.

Ten slotte ben jij degene die moet kiezen

Het geldt voor alle producten en diensten: uiteindelijk ben jij degene die kiest! Dat geldt voor het zelf maken van een cinewall ook. Met de sfeerhaard die je onder je televisie wilt laten shinen, zit het echter wel goed. Bij Sfeerhaardconcurrent.nl krijgt u gegarandeerd de meeste kwaliteit per klinkende euro! daarnaast profiteert u automatisch van onze uitstekende service.
  • Gratis bezorging.
  • Vandaag vóór 15 uur bestelt, morgen in huis.
  • 30 dagen bedenktijd.
Shop lekker rond in ons assortiment en je cinewall met sfeerhaard komt er wel.