Nieuw: Betaal nu achteraf bij afleveren of betaal bij ophalen (in Aalsmeer)

Zoek
Sluit dit zoekvak.
Zoek
Sluit dit zoekvak.
Voordeligste van de Benelux
Direct uit voorraad leverbaar
Meest realistische vlameffect
Gratis verzenden in de Benelux

Sfeerhaard onder tv

Inhoud

Elektrische sfeerhaard onder de TV

Een elektrische sfeerhaard onder je televisie is een geweldige toevoeging aan je woonkamer. Het zorgt voor een warme en gezellige sfeer. Met een elektrische sfeerhaard hoef je je geen zorgen te maken over het gedoe van houtblokken en rook, omdat het enige dat je nodig hebt een stopcontact is. Bovendien is een elektrische sfeerhaard veiliger dan een traditionele open haard, omdat er geen rook of brandgevaar is. En met de mogelijkheid om het vuur en de warmte-instellingen aan te passen, kun je altijd de perfecte sfeer creëren voor elke gelegenheid. Of je nu een romantische avond thuis wilt doorbrengen of gewoon wilt ontspannen na een lange dag werken; een elektrische sfeerhaard onder je televisie is de perfecte manier om de sfeer te verbeteren en je huis gezelliger te maken.

Haard onder je televisie; de mogelijkheden

Er zijn een aantal verschillende mogelijkheden voor het plaatsen van een elektrische sfeerhaard onder je televisie. Zo zijn er verschillende groottes en kun je kiezen tussen een inbouwhaard, een wandhaard en een driezijdige haard.

Sfeerhaard onder de TV

Een sfeerhaard onder je televisie kun je zo ophangen. Je hebt alleen een stopcontact nodig om hem mee aan te sluiten. Zo geniet je al snel van het vlammenspel. Kies zelf of je voor een ingebouwde haard gaat of voor een haard die je aan de wand ophangt. Ook kun je kiezen voor een haard met of zonder verwarming.

Haard met verwarming onder de TV

Een elektrische haard met verwarming onder je televisie is niet alleen een stijlvolle toevoeging aan je interieur, maar ook een functioneel apparaat dat je huis warm en gezellig houdt. Met de warmte-instellingen kun je de temperatuur in je kamer regelen, waardoor je een comfortabele en ontspannen omgeving kunt creëren. Daarnaast zijn de meeste sfeerhaarden voorzien van veiligheidsvoorzieningen. Denk aan oververhittingsbeveiliging en uitschakelmechanismen. Deze zorgen ervoor dat je altijd veilig bent tijdens het gebruik van de haard. Dit maakt een sfeerhaard met warmte onder je televisie een handige optie voor mensen die op zoek zijn naar een veilige en gemakkelijke manier om hun huis te verwarmen.

Welke afmeting de sfeerhaard onder de TV hebben?

Welke afmeting sfeerhaard je kiest, hangt vooral af van persoonlijke voorkeur. Kijk bijvoorbeeld ook naar de afmeting van je televisie om de verhouding zo een beetje gelijk te houden. Ook is de afmeting van je muur van belang. Hoe groter je muur is, hoe groter de haard kan zijn.

Vuurzichten van de haard onder de televisie

Wist je dat je zelf de kleuren van het vuur aan kunt passen? Dat is het fijne van een elektrische sfeerhaard. Zo heb je nooit last van te felle vlammen tijdens het kijken naar de televisie. Alle vlammen zijn afzonderlijk van elkaar in te stellen en te bedienen met de bijgeleverde afstandsbediening. Hiermee stel je zelf de helderheid, kleuren en snelheid in. Zo is de sfeerhaard helemaal ingesteld op jouw persoonlijke voorkeur.

Welke varianten zijn er mogelijk?

Je hebt een aantal opties als je graag een sfeerhaard onder je televisie wilt hebben. Zo kan ervoor kiezen om alleen de haard onder de televisie te plaatsen en er verder niks aan te doen. Maar je kunt ook nog een stapje verder gaan door bijvoorbeeld een televisiemeubel toe te voegen. Bekijk hieronder de opties.

Haard onder de TV

Een haard onder de televisie kan een prachtige toevoeging zijn aan een kamer. Het kan de sfeer verhogen en een gezellige uitstraling geven. Een haard zonder verwarming kan ook een goede optie zijn voor mensen die al een goede verwarming hebben of die in een warm klimaat leven. Het biedt nog steeds de fijne voordelen van een haard, zonder de extra warmte die mogelijk niet nodig is. Het kan een perfecte aanvulling zijn op een moderne woonkamer of een klassiek ingerichte ruimte.

Combineer de haard met een meubel

Een televisiemeubel in combinatie met een sfeerhaard kan een geweldige manier zijn om een gezellige en moderne uitstraling aan je woonkamer te geven. Het meubel biedt niet alleen een stevige plek om je televisie op te plaatsen, maar kan ook handige opbergruimte bieden voor media-apparaten, boeken en andere items. Met een sfeerhaard eronder krijgt de kamer een extra warme en uitnodigende sfeer. Het vuur en de gloed van de haard creëren een gezellige sfeer, terwijl de tv de optie biedt om te ontspannen met een leuke film of serie. Het is een perfecte combinatie van functionaliteit en gezelligheid die geschikt is voor verschillende soorten interieurstijlen.

Maak een cinewall

Ben je van plan om de hele woon- of slaapkamer op de schop te nemen? Dan is een cinewall een heel goed idee. Met een paar kleine aanpassingen ziet je kamer er opeens heel luxe uit. Met een frame bouw de de haard en je televisie in de muur. Hier kun je ook nissen en vakken in maken, zodat je ruimte hebt voor bijvoorbeeld de soundbar en je apparatuur.

Weet je niet welke sfeerhaard je moet kiezen? Maak dan eens gebruik van onze sfeerhaard keuzehulp pagina. Daar vind je vast en zeker de ideale sfeerhaard voor jouw huis.

Bekijk onze sfeerhaard modellen

3 zijdige sfeerhaard met verwarming
Inbouw sfeerhaard met verwarming
Elektrische inbouw sfeerhaard Royal 128cm
Elektrische inbouw sfeerhaard
Wand sfeerhaard Majestic vlammenspel
Electrische wand sfeerhaard