Nieuw: Betaal nu achteraf bij afleveren of betaal bij ophalen (in Aalsmeer)

Zoek
Sluit dit zoekvak.
Zoek
Sluit dit zoekvak.
Voordeligste van de Benelux
Direct uit voorraad leverbaar
Meest realistische vlameffect
Gratis verzenden in de Benelux

Elektrische haard als roomdivider

Inhoud

Hoe gebruik je een elektrische haard als roomdivider?

Een roomdivider is een meubelstuk of element dat wordt gebruikt om een ruimte op te delen in aparte zones. Wist je dat een elektrische sfeerhaard ook een perfect element is om te gebruiken als roomdivider? Het gebruik van een sfeerhaard als roomdivider kan een uniek en indrukwekkend element toevoegen aan je interieur. Dit kun je op verschillende manieren doen. Lees snel verder en ontdek alles over het gebruiken van een sfeerhaard als roomdivider.

Elektrische haard als roomdivider

Een elektrische haard kan zeker dienen als stijlvolle en functionele roomdivider. Het biedt niet alleen een visuele scheiding tussen twee ruimtes, maar voegt ook warmte en sfeer toe.

Wat zijn de mogelijkheden

  • Bij het kiezen van een elektrische haard als roomdivider is het belangrijk om rekening te houden met de afmetingen en specificaties van de haard. Ook moet je letten op de vereisten van de ruimte waar deze wordt geplaatst. Let bijvoorbeeld op de grootte van de haard.
  • Je kunt de haard op verschillende manieren meenemen als roomdivider. Heb je bijvoorbeeld een muur met een doorkijkje? Plaats op deze muur dan de sfeerhaard. Zo maak je de ruimte direct een stuk aantrekkelijker, warmer en gezelliger.
  • Ook kun je de haard op een halve muur plaatsen, als de onderkant van de muur nog aanwezig is. Maak een knus hoekje met een sfeerhaard, een tapijt en een lekkere bank en je hebt een fijne plek om lekker te relaxen.

Wat zijn de voordelen?

Het gebruiken van een elektrische haard als roomdivider heeft een aantal voordelen. Zo is een elektrische sfeerhaard veiliger dan een echte open haard. Dat komt doordat er geen echt vuur bij komt kijken. Daardoor is er ook geen uitstoot en krijg je geen schadelijke gassen in je huis. Daarbij is een elektrische haard makkelijk te installeren. Je hebt alleen een stopcontact nodig. Ook heb je vaak de optie om een verwarmingselement toe te voegen aan de elektrische inbouwhaard met verwarming. Zo heb je direct een verwarming! Daarbij heb veel keuze. Elektrische haarden zijn verkrijgbaar in verschillende ontwerpen en stijlen, waardoor ze aan verschillende interieurvoorkeuren kunnen voldoen. Denk aan in een inbouw haard, een driezijdige haard en een wand haard.

Hulp nodig? Wij helpen je graag

Weet je niet welke sfeerhaard je moet kiezen? Bekijk dan onze handige keuzehulp.